Wat is een portal

Een klant portal is een online omgeving die afgeschermd is met een wachtwoord. Klanten van bijvoorbeeld een drukkerij of groothandel kunnen na het inloggen binnen deze portal hun lopende offertes en orders bekijken.

Een portal is een krachtig instrument om klanten te binden. Een belangrijke voorwaarde is dan wel dat de portal gebruiksvriendelijk en up-to-date is.

Waarom een klantportaal

Veel aanbieders van bedrijfssoftware bieden een online omgeving waarin eindklanten hun offertes en orders kunnen opvragen en/of aanmaken. Waarom biedt Conneo Software dan nog een klant portal aan?

Onze ervaring is dat de standaard klant portals vaak niet voldoende schaalbaar en flexibel zijn. Op een gegeven moment heeft een eindklant vragen waarop u met nee moet antwoorden. Alleen omdat de leverancier van uw software aangeeft dat de gevraagde functionaliteit niet mogelijk is.

Vaak is dat het moment dat wij in beeld komen. Met Conneo Portal realiseert u namelijk een klant portal dat naar uw wensen ingericht wordt. En dat ook later altijd aanpasbaar is.

Gekoppeld aan uw bedrijfssoftware

Wanneer uw bedrijfssoftware de mogelijkheid heeft om geautomatiseerd gegevens uit te wisselen, door middel bijv. een webservice, API of ODBC koppeling, zorgt Conneo Software er voor dat alle gegevens in de portal in realtime gesynchroniseerd worden met uw bedrijfssoftware.

Wij hebben ruime ervaring met het koppelen van portals aan verschillende bedrijfssoftware pakketten.

  • Multipress
  • AccountView
  • Exact Online
  • Maatwerksoftware