Als ondernemer ben je druk met het runnen van je bedrijf. Honderdduizend dingen vragen je aandacht, het gaat maar door, dag in dag uit.

Vanuit je personeel hoor je steeds vaker klachten dat mensen moe zijn, dat het werk teveel wordt. Sommige van je beste mensen zijn vertrokken naar je concurrent. Dat kan zo niet langer doorgaan.

In het bijzonder wanneer je een drukkerij-, handels- of signbedrijf hebt, kan een toename aan opdrachten zorgen voor veel extra werk.

Al die bestellingen moeten ingevoerd worden, en dan nog al die communicatie over klachten, aangeleverde bestanden, enz.

Je weet het eigenlijk wel: met gerichte automatisering kun je veel van deze problemen oplossen. Maar waar begin je dan? En wie kan dat oplossen? En is automatisering alleen de oplossing? Misschien is het ook wel eens goed om de processen zelf tegen het licht te houden.

Hoe weet je nou of je moet kiezen voor leverancier A of leverancier B? En is een oplossing in de cloud het beste? Of toch iets op je eigen server?

Door al deze vragen en open eindjes blijf je er maar over nadenken, maar kom je geen stap verder. Alles blijft bij het oude en de druk op je organisatie neemt alleen maar toe.

Goede mensen zijn moeilijk te vinden, dus dat is ook al geen oplossing.

De enige oplossing voor je problemen is het daadwerkelijk starten met automatiseren. Dat is lastig om alleen te doen, je hebt er niet genoeg kennis en ervaring voor.

Met ons Conneo VIP programma hoef je het ook niet alleen te doen. Wij houden een vinger aan de pols en gaan samen met je werken aan een plan om concrete stappen te zetten bij het oplossen van alle knelpunten. Eerst de quick wins, daarna de structurele verbeteringen, waarbij de focus ligt op het vereenvoudigen van je bedrijfsproces.

Door samen op te trekken geef je een hoop zorgen uit handen en het belangrijkste is: er gebeurt wat!

Het VIP programma is een programma van minimaal een jaar, dat daarna verlengd kan worden. Samen maken we een plan en leggen we alle knelpunten en wensen vast.

Wij geven je daarvoor toegang tot onze projectadministratie software, zodat alles op één centrale plek vast ligt.

Tweewekelijks of maandelijks hebben we overleg over de voortgang. We gebruiken daarvoor standaard checklisten, zodat we niets over het hoofd zien.

Waar het gaat om het maken of inzetten van software kunnen wij zelf een oplossing bieden, of we adviseren bij het aanschaffen van de juiste softwarepakketten.

Zo zorgen we er samen voor dat er continue gewerkt wordt aan de verbetering van jouw bedrijf.

Het VIP programma helpt jou als je:

  • op meerdere punten in je bedrijf wilt automatiseren
  • er onvoldoende kennis of tijd in je bedrijf is om dit proces te begeleiden
  • gemotiveerd bent om positief bij te dragen
  • (in ieder geval op hoofdlijnen) weet waar je naar toe wilt met je bedrijf

Neem contact op via onderstaand formulier om in een gratis strategiesessie te ontdekken wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. Je kunt ook bellen naar 038-2000154.