Een verhaal van John. John staat bij Conneo symbool voor alle orderbegeleiders die zich willen focussen op de relatie met hun klanten.

Hoi, ik ben John, orderbegeleider bij een middelgrote drukkerij in het midden van het land. Daar ben ik verantwoordelijk voor de grotere klanten, onder andere een grote verzekeraar en een aantal grote onderwijsinstellingen.

In het verleden had ik mijn handen vol aan het verwerken van alle orders die deze klanten bij ons plaatsen. Op een gegeven moment begon dat wel op te breken. Altijd maar weer diezelfde orders invoeren, ik had het gevoel dat ik nooit klaar was met mijn werk.

Gelukkig is het nu heel anders. We werken met Conneo. Die software koppelt de bestelsystemen van mijn klanten aan onze Multipress software. Daardoor lopen de orders vanzelf binnen en kan ik me eindelijk weer bezig houden met mijn echte werk: het versterken van de relatie met mijn klanten.

Binnenkort krijgen we ook een nieuwe webshop van Conneo, speciaal gebouwd rondom Multipress, maar met allerlei handige functies voor grote klanten, zoals gedeelde winkelmandjes per afdeling, goedkeuring voor bestellen en automatisch inloggen via een klantgebonden webadres. Ik kan niet wachten totdat het live gaat.

Zou jij ook weer bezig willen met je echte werk, je klant aan je binden met persoonlijke aandacht, neem dan eens contact op om jouw verhaal aan ons voor te leggen.