Marleen staat bij Conneo symbool voor de expeditiemedewerkster die verantwoordelijk is voor het inpakken en verzenden van alle orders.

Hoi, ik ben Marleen. Ik heb een leuke baan waarbij ik er er voor zorg dat de bestellingen netjes bij de klant aankomen. Dat is verantwoordelijk werk en het geeft me voldoening als aan het eind van de dag de vrachtwagen weer vol staat met alle dozen en pallets.

Tot voor kort was ik minder tevreden. Dan zat ik iedere dag een uur of drie achter de computer. DHL zendingen invoeren, palletkaarten aanmaken, doosetiketjes printen. Dat kostte een hoop werk en computeren is helemaal mijn ding niet.

Nu werken we met nieuwe software van Conneo. Dat is reuze gemakkelijk, want ik hoef nu alleen het ordernummer nog maar in te scannen. Daarna kan ik het aantal dozen of pallets invullen en komen alle stickers en palletkaarten er zo uit rollen. Dat betekent dat ik nu nog maar een half uurtje bezig ben en daardoor veel minder stress heb.

Onze klanten merken het ook, want vroeger ging er nog wel eens wat fout. Als ik al twee uur bezig was achter de computer, ging er nog wel eens wat mis met het overnemen van de adressen. Als dat nu nog mis gaat, kan ik tenminste mijn collega van orderbegeleiding de schuld geven 🙂

Wat ik nu met die extra tijd doe? O, er is genoeg te doen hoor. En eindelijk kom ik weer gewoon om half zes thuis. Ik ben echt blij met Conneo Ship.

Wil je meer weten over deze software? Kijk dan op de productpagina van Conneo Ship.