Zelf uploaden en controleren met Conneo PrintIt

Wat u ook bedrukt – papier, spandoeken, plaatmateriaal etc. – u bent afhankelijk van het bestand dat uw opdrachtgever u aanlevert. Omdat helaas niet ieder bestand even goed wordt aangeleverd, kost het de afdeling Prepress vaak behoorlijk wat tijd deze printklaar te maken.

Conneo PrintIt is een eenvoudig te bedienen online software, waarin uw klanten gemakkelijk zelf hun grafische bestanden uploaden. Met een paar muisklikken is een bestand gelijk terug te zien, te controleren, aan te passen (bijvoorbeeld roteren, schalen, spiegelen) en akkoord te geven. En met één druk op de knop ontvangt u de drukwerk-PDF. Uw voordelen:

  • de regie ligt bij klant
  • forse tijdswinst en kostenbesparing bij Prepress
  • zeer snelle verwerking van aangeleverde bestanden (tot 1,5 GB)

imacprintit1

 

 

Integratie
Conneo Print is eenvoudig te koppelen aan uw webshop of klant portal door middel van een krachtige API, waarbij het formaat (bruto en netto), alsook grafische opties, zoals ringen in beeld plaatsen, meegegeven worden. Via deze API zijn ook de hoge resolutie productiebestanden (PDF) te downloaden. Zo ontstaat een complete automatische keten van webshop, tot bestandsaanlevering en productie.

 

Zelf ervaren?

Laat onderstaand je gegevens achter, dan zorgen wij op heel korte termijn voor een vrijblijvende persoonlijke demonstratie.