Welkom bij Conneo Software!

Past jouw bedrijf bij ons?

Oplossingen per branche

Conneo Software brengt drukkerijen, sign-/printbedrijven en groothandels in flow door slimme automatisering.

Onze software zorgt er voor dat er minder gegevens overgetypt hoeven te worden. Dat realiseren wij op allerlei manieren, van automatische koppelingen tot slimme barcodescanners.

De genoemde bedrijfstakken hebben als gezamenlijk kenmerk dat er relatief veel kleine orders verwerkt moeten worden. Juist dan is het essentieel om de administratietijd per order zo klein mogelijk te maken.

Lees meer over onze oplossingen voor de verschillende branches en neem contact op als er vragen zijn.

Drukkerijen

Als drukkerij is verregaande automatisering de enige mogelijkheid om te overleven. Natuurlijk staat of valt de drukkerij met het leveren van kwaliteitsdrukwerk, maar de marges zijn dusdanig klein, dat handmatige verwerking van orders al snel een grote stempel op de winst drukt.

Daarom hebben wij een aantal slimme oplossingen ontwikkeld die een groot deel van de administratietijd kunnen verminderen.

Onze oplossingen zijn een aanvulling op uw bestaande bedrijfssoftware. Als vaste partner zijn wij specialist in het koppelen met Dataline TNR Multipress. Maar ook met andere pakketten zoals Xgram en Precal hebben wij ervaring.

Onze oplossingen:


Print- en signbedrijven

Grootformaat printwerk is sterk in opkomst. Plaatmaterialen, doeken, vinyl, PVC, en nog veel meer materialen worden professioneel bedrukt.

Veel bedrijven in de print- en signmarkt printen een deel van het werk zelf, en besteden de rest van het werk uit bij grote printbedrijven.

Naast het printwerk, is er sprake van een grote variatie aan producten en werkzaamheden die geleverd en uitgevoerd worden. Dat zorgt voor een complexe administratie. Daarnaast is de markt volop in beweging en worden continue nieuwe producten en diensten ontwikkeld. Dat vraagt veel flexibiliteit in de software.

Conneo Software heeft veel kennis en ervaring binnen deze markt en levert flexibele en krachtige oplossingen om niet alleen het interne proces te automatiseren, maar ook op het gebied van inkoop, vervoer en aanlevering van bestanden grote voordelen te realiseren.

Onze oplossingen:


Groothandels

Groothandel is een breed begrip. Er is veel over te zeggen, maar in onze beleving is een groothandel een bedrijf dat artikelen of in materialen inkoopt, daar eventueel door middel van assemblage een samengesteld product van maakt, en dat doorverkoopt aan wederverkopers.

In die definitie past dan zowel een bedrijf als onze klant Peter Bosman Producties, dat allerlei schilderijen en tuindoeken produceert en verkoopt, als onze klant Lunado, die buiskoppelingen en allerlei artikelen voor de reclame- en signmarkt levert.

En al die groothandels hebben specifieke vragen, waar we met onze flexibele Conneo Flow software een passend antwoord op hebben gevonden.

Herkent u zich in onze omschrijving van Groothandel? Bespreek uw automatiseringsvragen dan eens met ons.

Onze oplossingen:

 • Conneo Flow: flexibele webapplicatie. Standalone, of als aanvulling op uw bestaande software
 • Intelligente barcodescanners
 • Mobiele apps
 • Vervanging van uw verouderde maatwerksoftware
 • Koppeling met klanten dmv EDI
 • Koppeling met klanten dmv XML
 • Koppeling met vervoerders

Wat onze klanten zeggen

Contact opnemen

Stel uw vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Conneo® is een handelsnaam van: Innovativeconcepts B.V.Westerkaai 528281 BH Genemuiden T: 038-200 01 54E: info@conneo.nlKvK: 08205253

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Captcha image
  captcha

  Captcha field

   Naam

   Email

   Telefoonnummer

   Bericht

   Captcha image
   captcha

   Captcha field

   Conneo® is een handelsnaam van: Innovativeconcepts B.V.Westerkaai 528281 BH Genemuiden T: 038-200 01 54E: info@conneo.nlKvK: 08205253